We graduated!

Iga lõpp on millegi uue algus – võiks öelda, et see lause võtab kokku meie viimased päevad ja nädalad. Meie mõlema jaoks on selle kooliaasta lõpp eriti tähtis ja pidulik. Tegime ära! 9 põhikooliaastat sai läbitud 🙂

Kertu

Lõpuaktusel istudes, kõigi klassikaaslaste keskel, jõudis mulle alles kohale, et nüüd ongi ju kõik. Veidi hirmutav on mõelda, et inimesed, kellega olen veetnud rohkem kui poole oma elust, lähevad teise kooli ning et ma ei tule Rahumäe koolitundidesse õpilasena enam kunagi. Teisest küljest ei suuda ma ära oodata uut keskkonda, uusi klassikaaslasi, uut koolimaja, tervet järgmist kooliaastat. See toob kaasa nii palju põnevust ja ärevust, seepärast olengi muutuste suhtes vaid positiivne 🙂

Nüüd aga teema juurde – lõpetamise outfit! Oma lõpukleidi ostsin ma Les Petites poest Telliskivi loomelinnakus. See on minu kui ka mu ema üks lemmikpoodidest. Seal leidub ka Eesti disaini ning kõike muud põnevat. Sealt ostetud kleit on vintage stiilis, pikkade varrukatega, veidi üle põlve, tumelillat tooni, ja paljude väikeste detailidega. See on ka ainueksemplar, seega ei pidanud muretsema, et keegi samasugusega vastu jalutab 😀

IMG_3632IMG_3687IMG_3592

IMG_0259

Kõrvarõngad sain samuti sealt poest. Need on senimaani mu kõige ilusamad kõrvarõngad 🙂 Tegu on Ene Rüütli loominguga, käsitööehtega. Ilus, minimalistlik ja armas!

IMG_3837IMG_3838

Kingadega oli mul küll üks suur vedamine 😀 Ma proovisin neid samu kingi Zaras umbes aasta tagasi, kuid siis polnud minu numbrit ja hind oli üsna krõbe. Siiski mulle kohutavalt meeldisid need ja tahtsin neid just oma lõpetamiseks osta, kuid lahkusin poest ikkagi ilma kingadeta. Sel aastal enne lõpetamist sattusin taas Zarasse ning mu pilk jäi pidama alumisele riiulile, kus seisis 1 paar neid samu kingi. Läksin lähemalt vaatama – suurus oli täpselt mulle sobiv ning need kingad olid allahinnatud 15 euro peale. Polnud küsimustki, kulus vaid mõni sekund, kui ma juba kassade poole tormasin 😀 Õnnelikud juhused ikka eksisteerivad 🙂 (kingad on näha eelnevatel piltidel)

Minu imekaunis meik valmis Peel & Belle ilusalongis, mille tegi Kelli Peel. Tugev põhi ja jõuline lillakas silmameik läks mu kogu välimusega kokku nagu valatult. Tulemusega jäin enam kui rahule!

IMG_3770IMG_3701IMG_3591

Soeng tehti mulle ilusalongis Previa. Mõtlesin pikalt, kas jätta juuksed pooleldi lahti või täiesti kinni, kuid ootsustasin esimese variandi kasuks. Soeng oli väga väga hoolikalt tehtud ning püsis terve aja kenasti paigal 🙂 Jällegi, olen rahul!

IMG_3777

Ma soovin palju õnne kõikidele lõpetajatele ning palju palju kordaminekuid! Üks etapp läbitud 🙂 Ma ei jõua kõiki ja kõike ära tänadagi, palju kallisid ja lots of love ❤

IMG_3637


Maarika

Minu lõpetamine toimus natukene hiljem, kui Kertul. Läks see üsna kiiresti ja nüüd on lihtsam olla teades, et nüüd on kõik. Südame murdis küll see, et minu parimad klassikaaslased, minu lemmikud ütlesid, et juba lähen ja sügisest hakkab neil igav ilma minuta. Sellega jõudis reaalsus kohale, et see oli viimane kord, kui terve oma klassiga koos olin ja ei naase kunagi enam Kose Gümnaasiumisse selle kooli õpilasena. Kuid hoian pea püsti, hindan kõike ja kõiki: Kosel õpitut, oma imelist klassijuhatajat ja inimesi, kellega need aastad koos ühes klassis käisin. Aitäh teile! Nüüd on peas teadmine, et sügisel ootab mind Raua tänava koolipink. 🙂

Minu kleidiga oli siis selline lugu, et ma teadsin alati, et tahaksin pitsiga kleiti. Alguses oli plaan lasta õmmelda üks eriline kleit, kuid leidsin juba poest kleidi, millele sai ise vöö lisatud ja olin väga rahul. Panin vöö sellepärast, et muidu kleidi sirge või isegi kerge a-lõige hoidis veidi naljakalt minu kehal ja jäi ilmetu. Selle armsa valge kleidikese soetasin Zarast– kust siis mujalt 😀 Olin aasta alguses naljaga öelnud klassiõele, et nii kui nii ostan lõpuks kleidi Zarast. Ma olin väga rahul! Tundsin ennast väga mugavalt ja ilusalt.

Neid kingi nägin kevadel Aldo kingapoes. Siis mul ei olnud veel kleiti ostetud, aga ma teadsin kohe, et just neid kingi ma tahangi. Mõniaeg hiljem läksin ostsin need endale ära, et ilma ei jääks. See gladiaatori stiilis kontsaking andis nii palju juurde sellele armsale kleidile. Olin ka omapärane teiste lõpetajate seas oma totaalselt teistsuguste kingadega. Päeva lõpuks küll jalad lõid tuld, aga see oli seda väärt.

Vöö ja kingad andsid üldpildile hea väljanägemise, et aksessuaare peale lihtsate kõrvarõngaste ei olnud vajagi.

Meik ja soeng tehti mulle Previa ilusalongis. Meigi kohalt teadsin nii palju, et tahan pruuni suitsusilma ja pruunikasroosat värvi huult. Soengu puhul leidsin Pinterestist ühe pildi, mille sarnast asja endale soovisin. Lõpetamisel soeng küll ei olnud samasugune nagu sellel Pinteresti pildil, aga oli palju parem! Kindel olin selles, et juuksed võiksid kinni olla, siis mugavam ringi liikuda ja midagi ei jää ette. Ma olin nii rahul lõpptulemusega. Iga teine inimene ütles, et olin nii võõra näoga või nad ei tundnud mind ära. Inimesed ei ole harjunud mind ilma prillideta ja efektse meigiga nägema. Kõige naljakam lause oli selline: “Hääl on õige, aga nägu ei lähe.” See oli nii naljakas ning ma üllatusin, kui paljud nägid mind võõrana.

Tahaksin tänada kõiki, kes tulid minu lõpetamisele. Küllasite mind lillede ja komplimentidega üle ning ma olen ülimalt tänulik. Ma ei suutnud naeratamist lõpetada. Mul oli nii hea meel kõiki näha ja teiega koos seda suurepärast (kuid ka bittersweet) päeva tähistada. Mu kodu lõhnab imeliselt kõikide nende lillede pärast ja siin oleks nagu botaanikaaed. Lilled siin, lilled seal, lilled iga nurga peal… Veelkord suur tänu teile!

Palju õnne ka kõikidele põhikooli ja gümnaasiumi lõpetajatele. Me tegime selle ära ja nüüd saame sajaga suve nautima hakata!!! Olge tublid ja ärge lollusi tehke!;)

IMG_3754

IMG_0422

Parimaga,

yours truly

2 thoughts on “We graduated!

Leave a comment